referinte clienti.

- 157 referinte -

Daniela Axente, - MMCITE 6

(30.07.2015)

Multumesc echipei Private Broker, pentru rabdarea si implicarea de care a dat dovada. S-a dovedit a fi o echipa amabila, fairplay si dispusa sa ne ofere cele mai bune solutii. Ii recomand cu placere! Good job Private Broker!

Bocioaga Andrei, Administrator DENTARISMED

(10.06.2015)

Multumesc Private Broker si felicitari pentru devotamentul si pasiunea depusa în acest domeniu. Am ramas profund impresionat şi mirat în acelaşi timp ca mai exista cineva în domeniul imobiliar în care sa te bazezi şi care să-ţi acorde cu adevarat consiliere şi sprijin în procesul de vânzare - cumpărare. Toata stima!

Verona Pavel, Asistent Social D.G.A.S.P.C.

(02.06.2015)

Multumesc Private Broker. Am cumparat o locuinta intr-o zona foarte, foarte buna a bucurestiului, eu fiind din provincie; cu ajutorul Private Broker totul a fost rezolvat intr-un timp foarte, foarte scurt. Recomand tuturor celor interesati agentia PRIVATE BROKER. Recomand sa intalneasca si sa rezolve problemele legate de vanzari, cumparari, etc..O agentie PROFESIONISTA.Mult succes si multa sanatate!!!!

Mariana R, proprietar particular

(28.05.2015)

Felicitari Private Broker - cei mai buni experit imobiliari! Datorita profesionalismului d-voastra vanzarea apartamentului a fost facuta in timp record (cateva zile). Va recomandam cu incredere pentru implicarea, amabilitatea, respectul si seriozitatea de care dati dovada. A fost o placere sa colaboram cu dvs si cu siguranta vom apela si pe viitor. Va dorim mult, mult succes!!!

Carmen Enachescu, Director Executiv Grup Miko

(27.05.2015)

Multumesc din suflet pt colaborarea excelenta pe care am avut-o de sapte ani! Model de bunavointa, responsabilitate, seriozitate, promptitudine, Private Broker, este agentia cea mai potrivita sa rezolve o problema legata de domeniul imobiliar si nu numai. Ii recomand tuturor si le urez mult succes. Felicitari si multumesc pt tot efortul facut, mai ales in ultimele doua saptamani!

Ing. Andrei Hercz, Administrator SBI Dezvoltare Imobiliara SRL

(20.05.2015)

Multumim Private Broker pentru serviciul pe care ni l-a facut si ca urmare a colaborarii fructuase, a seriozitatii de care a dat dovada noi speram ca vom conlucra si in viitor.

Liviu Toader, Director WF Consulting

(19.05.2015)

Toti cei din echipa Private Broker sunt adevarati profesionisti in domeniul imobiliar. Multumesc pentru promptitudinea, amabilitatea si seriozitatea de care au dat dovada in timpul colaborarii noastre.Mult succes mai departe.

Tatiana Leahu, Director General Voluthema Property Developer SA

(05.03.2015)

Multumesc Private Broker pentru profesionalismul si seriozitatea dovedita de-a lungul colaborarii noastre in identificarea de clienti pentru Muntenia Business Center - cladire de birouri aflata in proprietatea noastra.Puteti apela cu cea mai mare incredere la experienta lor. Felicitari si mult succes in continuare!

Sorin Popa, Manager General MADS CAPITAL

(12.01.2015)

Aveam nevoie urgent de un spatiu de birou modern la un pret accesibil, iar Private Broker s-a dovedit a fi agentia cea mai potrivita pentru identificarea acestuia intr-un timp foarte scurt. A dat dovada de profesionalism si promptitudine. Este o o agentie responsabila, ii recomand fara nici un fel de rezerve. Va multumesc!

Momiceanu Ioana, Head of Asset management AdVal Asset Management

(21.11.2014)

In intermedierea spatiului de birouri din unul dintre imobilele pe care le gestionam, Private Broker a dat dovada de perseverenta si seriozitate si ne-a ajutat sa incheiem tranzactia de inchiriere intr-o perioada scurta. Succes in continuare!

Sergo Baboian, Dir Gen UNITOTAL TRADE SRL

(12.11.2014)

Colaborarea cu Private Broker a fost benefica pentru ambele noastre companii. Perseverenta si profesionalismul au caracterizat activitatea agentiei Private Broker, care a reusit finalizarea contractului de inchiriere a spatiului meu, in cel mai scurt timp. Felicitari.

Matei Claudiu, proprietar spatiu comercial

(12.11.2014)

Am fost onorat sa colaborez cu Private Broker, o agentie imobiliara care si-a facut treaba ca la carte si a dat dovada de mult profesionalism. Va multumesc inca o data si mult respect pentru munca pe care o faceti.

Ciucu Aurelian, Manager Purple Studio

(05.11.2014)

Multumim Private Broker pentru ajutorul pe care ni l-a oferit in gasirea spatiului potrivit! Credeam ca ne asteapta un drum lung de vizionari, in schimb am gasit spatiul din prima zi, de la prima vizionare. Asta da experienta!:) Felicitari! Multumim!

Vesca Adrian, Administrator Metropol Co SRL

(05.11.2014)

In calitate de proprietar al unui imobil pe care doream sa-l inchiriez, am fost ajutat de Private Broker sa gasesc un client interesat, cu care, intr-un timp relativ scurt, de circa o saptamana, am incheiat un contract de inchiriere avantajos, sper, pentru ambele parti. Multumesc Private Broker pentru perseverenta dovedita, astfel reusind impreuna sa gasim clientul potrivit dintre cei 5-6 potentiali clienti gasiti. Mult succes si poate vom mai colabora si in alte afaceri.

Ionel Radu, Administrator ADFIN Consulting SRL

(04.11.2014)

Multumesc Private Broker pentru seriozitatea, promptitudinea si amabilitatea de care a dat dovada in relatia cu noi. A reusit sa ne ofere spatiul de care aveam nevoie in termen foarte scurt si a mediat cu succes micile discutii dintre noi si proprietar. Cu siguranta va fi recomandarea noastra pentru domeniul imobiliar. Mult succes mai departe.