referinte clienti.

- 157 referinte -

Diana Robu, Reporting Controller Rartel SA

(27.02.2012) Mi-a placut modul franc al D-lui Marius, la subiect, preocuparea pentru responsabilitatea asumata. Il consider un om de incredere si il recomand cu caldura.

Barbu C., Prof. Univ. Univ. Buc.

(10.02.2012)

Multe multumiri d-lui Bogdan Paicu pentru ajutorul sustinut oferit in vinzarea unui apartament in Militari. L-am considerat dupa un timp de colaborare, ca pe un adevarat prieten de incredere prin profesionalismul si corectitudinea manifestate pe tot acest parcurs. S-a implicat in toate detaliile care mi-au fost necesare in faza finala a vanzarii, instintandu-ma in fiecare moment, asupra a cea ce urmeaza sa fac, ce hartii sa pregatesc, fara sa mai fie nevoie de a ma preocupa de aceste lucruri, care sunt consumatoare de timp pentru un nespecialist in domeniul imobiliar. Il voi recomanda cu caldura si deasemenea voi apela la dansul cand voi mai avea nevoie. Cu stima, Barbu

Popescu Irina, Contabil sef SC Branto Prod Ind SRL

(07.02.2012)

Multumiri d-lui Mircea Marius care ne-a ajutat in vanzarea unei garsoniere in zona Titan, este o persoana de incredere, un profesionist desavarsit dand sfaturi in tot ceea ce tine de vanzarea garsonierei (in cazul nostru) si fiind si consilier si confident ....un adevarat prieten pe care putem sa spunem ca l-am castigat implicandu-se total in ceea ce tine de meseria lui..... Il recomandam cu caldura. Irina si Marian Popescu

Sebastian O, IT

(30.01.2012)

Multumesc domnului Bogdan Paicu pentru ajutorul oferit in cumpararea locuintei. Apreciez faptul ca a tinut in permanenta legatura cu mine si cu proprietarul, a intervenit pentru obtinerea mai rapida a unor avize si certificate, pentru rezolvarea unor probleme si a oferit rapid informatiile solicitate. Cu stima, Sebastian.

Sorin Opran, IT

(18.01.2012)

Am achizitionat de curand o casa in unul din ansamblurile Good Residence. Am fost placut surprinsi de implicarea de care au dat dovada atat agentia (prin Robert Sirbu) cat si dezvoltatorul. Totul a decurs foarte bine, de la antecontract pana la contract. Multumim.

Fam. Dumitrascu Gh. si Violeta,

(24.12.2011)

Stimati Domni Robert Sirbu si Marius Mircea, Dorim doar sa va transmitem cele mai bune urari pentru sarbatoarea Craciunului si pentru Noul An 2012. Va uram sa aveti mereu colaboratori de calitate asa cum ati dovedit familiei noastre. Cu multa stima, Fam Dumitrascu, Ploiesti

Corina Popescu, Medic Clinica medicala

(20.12.2011)

Multumesc lui Bogdan pentru eficienta si profesionalismul sau. Am ramas impresionata de faptul ca fost dispus sa isi sacrifice si orele libere din week-end pentru a ne ajuta in demersul nostru. Agentia este foarte de incredere si serioasa; deja am recomandat-o si altor prieteni.

Camelia S, Consultant IT firma IT

(10.10.2011)

Multe multumiri domnului Mircea Marius. Este un adevarat profesionist care m-a sustinut in vanzarea imobilului si pe tot parcursul finalizarii contractului de vanzare-cumparare. Il recomand pe Dl. Mircea pentru profesionalismul de care a dat dovada. Multumesc inca o data pentru tot, Camelia S

Mircea Ghibortz Ghinescu, Freelancer Endslate production

(29.09.2011)

Multumiri domnule Mircea. Un adevarat profesionist pana in ultima secunda cand asteptam deja de 4 ore in incinta unei banci sa se efectueze transferul banilor desi prezenta domniei sale nu era necesara. Am reusit sa vindem un apartament in termenul stabilit la pretul dorit fara sa facem reduceri peste reduceri...reverente. Mircea, Roxana si Calin

Ovidiu Miron, Director ICR

(24.08.2011)

Am lucrat foarte bine cu Private Broker. Recomand agentia fara nicio urma de indoiala.

Jorin van Blijswijk, IT specialist Genpact

(14.08.2011)

Doing business with Private Broker was a thoroughly pleasant experience. Both Robert Sirbu and Bogdan Paicu were extremely helpful in finding me an apartment ( and what an apartment it is ! ). As I am relocating to Romania on an assignment on short notice, I do not speak a word of Romanian yet. This was not a problem with this agency, all the others simply ignored my e-mails. They made sure I ended up in the right area, near to work and amenities. I moved into my new apartment within a day of arriving in Bucharest, now that is great service. Thank you ever so much !

Georgescu Aspasia, Secretara Cabinet avocatura

(27.07.2011)

Am cautat un apartament de inchiriat timp de doua saptamani si ne pierduseram orice speranta. Inca de la prima vizionare cu Dl. Bogdan Cirlan am reusit sa semnam contractul de inchiriere, pentru ca am gasit ceea ce cautam. Mentionez ca acesti oameni ne-au invitat la sediul dansilor si au avut grija ca totul sa decurga bine. Numai bine, Fam. Georgescu.

Adelina Vlad, Specialist in comunicare Privat

(13.07.2011)

Toata ziua, cat timp am fost la serviciu, am asteptat sa ajungem ACASA. Abia am asteptat sa ajungem ACASA! Robert Sirbu ne-a ajutat mult sa ne putem indeplini acest vis. E profesionist si corect si noua ne-a castigat increderea. Adelina si Adrian.

Mihai Turc, Inginer Privat

(08.07.2011) Datorita profesionalismului domnului Robert Sirbu, acum sunt proprietarul unei case asa cum imi doream. Pe mine unul m-a scutit de multa alergatura si probabil de multi nervi. Recomand cu incredere.

Pohata Relu,

(02.06.2011)

Multumesc dlui Marius Mircea pentru seriozitatea, promptitudinea si profesionalismul demonstrat. Recomand cu incredere Private Broker si in special pe dl Marius Mircea tuturor celor ce intentioneaza efectuarea unei tranzactii imobiliare. Va urez mult succes in continuare.