referinte clienti.

- 157 referinte -

Corina Sologiuc, Economist Privat

(07.05.2011)

Am colaborat cu agentia Private Broker prin intermediul consultantului Bogdan Paicu. Profesionalism, seriozitate si respectul fata de client sunt cuvintele prin care pot descrie serviciile lui Bogdan Paicu. Recomand oricarei persoane, indiferent ca este chirias sau proprietar sa apeleze la serviciile acestei agentii.

Nuta Alexandru, Inginer Porsche Romania

(14.04.2011)

Multumesc domnului Bogdan Paicu pentru amabilitatea, promptitudinea si profesionalismul de care a dat dovada. Am avut deosebita placere sa colaboram. Datorita domnului Bogdan Paicu am reusit sa inchiriez apartamentul si sa incheiem contractul. Il recomand cu incredere ca intermediar si ii multumesc pentru tot sprijinul acordat.

Cristi Stan, Administrator Cross Country

(08.04.2011)

Multumesc dlui Marius Mircea pentru amabilitatea, promptitudinea si profesionalismul demonstrat. A fost o placere colaborarea cu dansul. De asemenea, apreciez amabilitatea si baza solida de cunostinte in domeniu ale colegilor de la Private Broker.

Claudia-Mihaela Tudorache, Vanzator Particular

(01.04.2011)

A fost o placere sa colaborez cu Private BROKER, in special cu dl.Marius Mircea, care a dat dovada de mult profesionalism. O echipa tanara pe care o recomand cu incredere tutoror celor care vor dori sa colaboreze cu o agentie imobiliara. Va urez mult succes in continuare, salutari!

Laura Ghia, Analist Servicii Clienti -

(31.03.2011)

As dori sa multumesc agentiei Private Broker pentru ajutorul acordat in achizitionarea unei locuinte. Cautam un apartament deja de 2 luni jumatate si eram satula de propunerile agentiilor, care nu se incadrau deloc in cerintele mele, dar si de neseriozitatea unor agenti care promiteau ca suna si ma tin la curent si nu mai auzeam deloc de ei. In cele din urma cineva mi-a recomandat agentia Private Broker. In nici doua saptamani mi-au gasit apartamentul pe care l-am achizitionat de curand. Va multumesc pentru profesionalismul de care ati dat dovada aratandu-mi numai apartamente care se incadrau perfect in cerintele mele si sunandu-ma mereu sa ma tineti la curent cu ceea ce se intampla. De asemenea multumesc pentru ajutorul dat in relatia cu banca, notarul si vanzatorii apartamentului pentru ca ati tinut mereu legatura cu toti si ati rezolvat repede toate problemele aparute pe parcurs. Va recomand tuturor celor care vor sa isi cumpere un apartament. Multumesc inca o data!

Viorel Cojocaru, Persoana fizica

(15.02.2011)

Multumim dlui Bogdan Cirlan pentru promptitudinea, seriozitatea si profesionalismul de care a dat dovada. Datorita acestuia am reusit ne gasim apartamentul dorit si sa incheiem contractul de inchiriere intr-un timp foarte scurt.

Cristina Maria Grigore, Special Pricing Specialist Hewlett Packart

(11.02.2011)

Am avut deosebita placere sa colaborez cu domnul Bogdan Paicu, un profesionist si bun consultant. Datorita rabdarii si disponibilitatii lui am reusit sa incheiem contractul. Inchirierea apartamentului a fost meritul lui Bogdan care s-a dovedit a fi orientat catre cerintele clientului, disponibil si entuziast. Este o persoana deosebita, open-minded cu care te poti sfatui. Il recomand cu incredere ca intermediar si as mai colabora cu Bogdan in viitor. Iti multumesc Bogdan pentru amabilitatea, rabdarea si sprijinul acordat. Mult succes in continuare!

Emel Serpegean, Oracle Consultant SDC

(11.11.2010)

Achizitia unei case in ansamblul Good Afternoon a fost o experienta inedita, au fost si momente dificile pe care impreuna am reusit sa le depasim iar satisfactia finala a fost pe masura. Apreciez profesionalismul si rabdarea domnului Robert Sirbu dar si profesionalismul si bunul gust al Danielei Costache din partea dezvoltatorului. Succes mai departe.

Gabi Popescu, IT Specialist Oracle

(01.11.2010)

As dori sa multumesc pe aceasta cale D-lui Robert Sirbu, care ne-a ajutat sa ne hotaram pentru achizitionarea unei case in asamblul Good Afternoon. Am apreciat profesionalismul, seriozitatea, orientarea catre nevoile clientului. Daca as avea nevoie sa inchei o alta tranzactie imobiliara, cu siguranta as apela la serviciile lui Robert. Multumim si mult succes in continuare!

Baczoni Erno, Vampire Camping administrator

(06.10.2010)

Voi fi foarte scurt si concis! Domnul MARIUS MIRCEA este un foarte bun profesionist, cu ajutorul lui, baiatul nostru student are o garsionera frumoasa. Este foarte amabil si incredibil de punctual!!! Mai rar asa ceva in Romania de azi. Multumim inca o data lui Marius si mult succes mai departe.

Catalina Stroiu, AM SCOP

(30.09.2010)

Vreau sa le multumesc consultantilor Private Broker ca m-au ajutat din momentul in care mi-au aratat apartamentul pe care tocmai l-am achizitionat si pana acum, cu absolut toate formalitatile. Agentul a fost alaturi discutand pentru mine cu notarul, angajatii bancii si proprietarii. Agentia Private Broker merita toata stima mea si o recomand tuturor celor ce vor sa faca acest pas important: a lua o casa :)

Emilia Ursachi, Coordonator Proiect

(24.09.2010)

Cu ajutorul agentiei Private Broker mi-am gasit in scurt timp casa mult dorita. Am apreciat faptul ca au respectat intocmai cerintele mele legate de buget, locatie, an constructie si tipul apartamentului si am constatat cu bucurie ca broker-ul este serios si punctual. Faptul ca am apelat la Private Broker a contribuit semnificativ la realizarea unei tranzactii de succes, care a decurs normal, fara probleme. Agentia este formata din profesionisti. Va multumesc inca o data!

Daniela Nemoianu, avocat KPMG

(14.08.2010)

Am apreciat profesionalismul, promptitudinea si capabilitatile agentului firmei, care a facilitat incheierea cu rapiditate a unui contract de inchiriere, actionand echilibrat in sustinerea intereselor ambelor parti. Multumim.

Alin Stoian, Inginer

(14.08.2010)

Buna ziua, Doresc sa ma alatur celor care le multumesc consultantilor Private Broker pentru sprijinul si implicarea de care au dat dovada atunci cand mi-am cumparat apartamentul. Daca doriti sa va cumparati o CASA nu ezitati sa ii contactati. SUCCES!

Ticaci Eliza, grefier ICCJ

(28.05.2010) Multumesc foarte mult domnului Robert Sirbu pentru seriozitatea si mai ales, rapiditatea (dexteritatea) dovedite in cursul colaborarii noastre pentru achizitionarea unui apartament prin programul Prima Casa, ca de altfel si pentru intocmirea actelor. Fara a avea la indemana prea multe optiuni dupa cateva vizionari, apartamentul prezentat de dansul pur si simplu "a picat cu tronc". Ii doresc mult succes in viitor.