referinte clienti.

- 157 referinte -

Micu Catalina, TREASURER GROUP Rompetrol SA

(20.05.2010)

Multumesc pentru sprijinul si suportul acordat in conditiile unui termen foarte strans, in vederea inchirierii unui apartament intrunind criteriile si cerintele solicitate. A fost o placere colaborarea cu Private Broker. Va doresc succes si o arie de piata cat mai acoperitoare. Catalina

Ioana Stinga, Arhitect

(27.04.2010)

Ii multumesc agentului Private Broker pentru sprijinul acordat in achizitionarea unui apartament prin programul "Prima Casa". A dat dovada de profesionalism si interes fata de ambele parti implicate in tranzactie, dovedindu-se un foarte bun negociator si intermediar. Chiar m-am bucurat sa vad ca mai exista oameni seriosi si dedicati meseriei pe care o practica, in conditiile actuale. Recomand cu caldura intreaga echipa Private Broker, ca fiind o echipa tanara si de incredere.

ALEXANDRU FLORINA, CONTABIL SC ISOVOLTA SA

(27.01.2010)

Buna ziua tuturor. Doresc sa multumesc pe aceasta cale agentiei Private Broker pt ajutorul acordat in achizitionarea apartamentului dorit. Ii recomand cu caldura tuturor. Apelati la ei cu incredere si o sa vedeti ca am dreptate. MULTUMESC INCA O DATA!

Andrei TRAISTARU, Persoana privata

(11.12.2009)

As dori sa adresez sincere multumiri domnului Robert Sirbu pentru ajutorul acordat in achizitionarea unui apartament pe care mi l-am dorit foarte mult. Este un bun profesionist in domeniu, o persoana de incredere si serioasa, si sunt convins ca va avea numai tranzactii de succes. Mii de multumiri si multe realizari in activitatea dumneavoastra.

Gabi Glavan, Administrator GAMID GLOBAL

(17.11.2009) Multumesc d-lui Robert Sirbu pentru ajutorul acordat in vanzarea apartamentelor din cadrul complexului Diamond Park. Il recomand pentru incredere si seriozitate, fiind un profesionist in domeniul imobiliarelor. A fost o placere sa colaborez cu dansul si ii doresc mult succes in toate domeniile.

Cornelia Ghita, Economist -

(11.08.2009) Buna ziua tuturor, Vreau sa multumesc si pe aceasta cale d-lui Robert Sirbu pentru sprijinul acordat in achizitionarea unui apartament. Dl Robert Sirbu a dovedit ca este un bun profesionist in domeniul sau si un bun negociator. Datorita faptului ca este o persoana serioasa, fiind foarte atent la cerintele clientilor, sunt convinsa ca va avea numai tranzactii de succes. Il salut si ii doresc toate cele bune!

Chirita Maria, Persoana privata -

(26.07.2009) Am avut o buna colaborare cu d-l Robert Sarbu pentru achizitia unui imobil. Serios si de incredere, ne-a acordat sprijin si dupa incheierea tranzactiei, asa cum promisese. Il recomand pentru incredere si seriozitate, fiind un profesionist. Multumim pentru sprijinul acordat!

Carastanef Teodor Costin, Persoana Privata -

(15.07.2009) Ma bucur ca am colaborat cu Private Broker mai exact cu Robert. Am cumparat apartamentul pe care l-am dorit, am beneficiat de suport total pe parcursul tranzactiei si totul a iesit perfect. Se pricepe la ceea ce face si cu siguranta face totul pentru clientii sai. Multumesc Robert si toate cele bune!

Edgar Rusev, Director Vanzari Vitap Echipamente

(15.07.2009) Intr-un mediu de afaceri caracterizat prin oportunism si dorinta de a face profit usor cu efort minim sau aproape de zero, este placut surprinzatoare disponibilitatea si cantitatea de munca depusa de Robert Sirbu. Abilitati "by the book" in ceea ce priveste impulsionarea spre incheierea deal-ului, si a comunicarii in acest proces. Daca pana in momentul colaborarii cu Private Broker, toate experientele cu agentiile imobiliare au fost per total negative, in cazul tranzactiei intermediate de Robert Sirbu, pot spune cu convingere ca a fost exact opusul.

Dumitrescu Robert, Consilier Credite Creditzone

(27.04.2009) Profesionalism, personalitate, punctualitate. Acestea sunt calitatile care-l recomanda pe Robert Sirbu si compania Private Broker. Relatia atat de bussines cat si personala este una care-l recomanda pentru pozitia detinuta.

Bolos Oana, persoana privata -

(17.04.2009) Il recomand cu toata increderea pe domnul Robert Sirbu fiind un foarte bun profesionist si mai mult decat atat, un om care ne-a ajutat in tot ceea ce a fost necesar pentru cumpararea apartamentului. Vreau sa-i multumesc pe aceasta cale pentru achizitionarea unui apartament superb, la un pret foarte bun.

Panait Dragos, Dezvoltator Software Intellimind

(13.04.2009) Broker privat de incredere, proactiv, organizat si eficient. Il recomand cu incredere si multumesc pentru sprijinul acordat in intermedierea achizitionarii apartamentului dorit.

Daniela Isac, inginer -

(28.01.2009)

Am avut placerea sa colaborez cu domnul Robert Sîrbu si pot spune cu sinceritate ca este o persoana deosebita, un bun profesionist în ceea ce face, un bun sfatuitor si un expert în domeniu. Il admir si il recomand ca persoana potrivita pentru oferirea de consultanta in vederea încheierii unei afaceri profitabile. Mult succes si inca o data multumiri. 28.01.2009

Mihaela Barbulescu, Economist Policolor SA

(09.01.2009) Robert Sirbu???? Un profesionist, o persoana orientata in primul rand spre nevoile clientilor sai si apoi spre succes. Felicitari si Multumesc pentru sprijinul acordat in intermedierea achizitionarii apartamentului mult visat.

Friciu Dorica, Persoana privata -

(16.12.2008) Ma numesc Friciu Dorica si doresc, pe aceasta cale, sa adresez sincere multumiri d-nului Robert SIRBU, in calitate de Private Broker, pentru felul exemplar si profesionalismul prin care a reusit sa-mi prezinte un imobil pe care l-am achizitionat, datorita intermedierii cu succes din partea dansului, a respectivei tranzactii. Pentru veridicitatea acestei referinte, autentificarea actului notarial incheiat in acest sens, este efectuata sub nr. 4877 din 11.12.2008, la B.N.P. NEMESIS Bucuresti. D-nule Robert SIRBU, va rog sa-mi permiteti sa va adresez, mult succes in activitatea Dvs, precum si urarea de multe realizari, firmei PRIVATE BROKER S.R.L. BUCURESTI.