referinte clienti.

- 157 referinte -

Nedelcu Maria, Asistenta medicala Spital

(23.06.2012)

Am avut placerea sa colaborez cu Private Broker, este o agentie profesionista pe care o pot recomanda oricui. Am fost impresionata de promptitudinea si devotamentul cu care se lucreazain aceasta agentie. M-au ajutat la cumpararea unei garsoniere. Succes in continuare!!

Florina Sandu, Manager Renault

(19.06.2012)

Am ramas cu cea mai buna impresie in urma colaborarii cu domnul Bogdan Cirlan. Il recomand pentru implicarea, tactul si profesionalismul de care da dovada. Pot spune ca tranzactia intermediata de el s-a derulat atat de repede tocmai datorita asertivitatii si sprijinului lui, si tin sa ii multumesc pentru ajutor.

Dan Birtu, MANAGER TOPSPORT

(14.06.2012)

Il recomand pe Bogdan Cirlan pentru a putea face cea mai buna achizitie imobiliara. Daca reusesti sa stii ce iti doresti, ce buget ai, poti fi sigur ca iti va face oferta potrivita. Un tip serios si educat. O placere sa colaborezi cu el.

Loredana Stupinean,

(13.06.2012)

Multumesc acestei Agentii imobiliare, in special domnilor Robert Sirbu si Petre Bujor. Sunt singurii care mi-au demonstrat ca poate exista si profesionalism in Romania, oameni care se tin de cuvant si ceea ce promit se intampla. Bravo si tineti-o tot asa!

Alexandru Antonescu, IT Vodafone

(31.05.2012)

Ii multumesc din suflet domnului Robert Sirbu pentru profesionalism, implicare si tot ajutorul pe care l-a oferit dealungul intregului proces de achizitionare a apartamentului.

Szabo Levente, Administrator Edison House S.R.L.

(27.05.2012)

Ii multumesc agentiei Private Broker pentru profesionalismul agentilor, implicarea si sinceritatea de care au dat dovada, si le doresc mult succes.

Mihai si Diana, Manager Servicii Medicale

(25.05.2012)

Multumim lui Marius pentru profesionalismul si promptitudinea de care a dat dovada. Speram ca pe viitor atunci cand vom mai vizita pagina de internet a celor de la Private Broker sa vedem scris in dreptul lui Marius: ”EXPERT IMOBILIAR”.

Laura Nureldin, editor-prezentator Televiziunea Română

(24.05.2012)

De acum, pot locui în apartamentul pe care mi l-am dorit şi pe care îl căutam de ceva vreme. L-am găsit datorită Private Broker. Un agent imobiliar la aceasta agentie este preocupat în primul rând de satisfacţia clientului, indiferent dacă este vorba despre chiriaş/cumpărător sau proprietar. Oamenii sunt atenti la detalii, punctuali şi foarte buni profesionisti. Recomand oricând, oricui ar avea nevoie de serviciile unui agent imobiliar.

Andrada & Radu, administrativ HP

(23.05.2012)

Am fost foarte multumiti de Private Broker. Agentul imobiliar ne-a ajutat in foarte scurt timp sa ne gasim un apartament, pliat foarte bine pe cerintele pe care i le spusesem. De altfel, a dat dovada de profesionalism atat in relatia noastra de chiriasi, dar si in relatia cu proprietarul. Va recomandam cu caldura cunoscutilor!

Simona, PFA particular

(15.05.2012) Apreciez perseverenta cu care Bogdan Carlan urmareste interesul clientului si staruinta depusa pentru a realiza o tranzactie in termenii propusi.

Diana & Mariana,

(08.04.2012)

Daca voi mai auzi pe cineva cu idei preconcepute despre agentiile imobiliare, ii voi trimite la Private Broker, ca sa se convinga de faptul ca au trait in eroare. Dupa aproape 2 saptamani in care eu si prietena mea am incercat sa gasim ceva pe cont propriu, am ajuns, din intamplare, la Private Broker. In doi timpi si trei miscari, din doar 2 vizionari, am gasit exact ceea ce cautam, un loc pe care sa il numesti cu adevarat ”acasa”, chiar daca platim un pret - chiria lunara :) - pentru asta. Exista un om de la Private Broker care merita toate multumirile pentru asta. Robert Sirbu. Ne-a castigat increderea din prima clipa, a reusit cu succes sa se puna in pielea noastra si ne-a dovedit ca este un profesionist care pune pasiune in ce face. Si face bine! Mananca pe paine apartamentele de 3 camere de inchiriat in zona de Nord a Bucurestiului. :) Noi sigur vom recomanda si altora sa vina la Private Broker!

Raicu Marius, Department Manager OMV Petrom

(07.04.2012) Multumiri d-lui Robert Sirbu pentru profesionalismul si amabilitatea de care da dovada. Fam. Raicu

Ana Pricop, Administrativ Particular

(07.04.2012)

Suntem foarte multumiti (eu si prietenul meu) de colaborarea cu Private Broker motiv pentru care le dorim mult succes in continuare si sa dea dovada de acelasi profesionalism. Vom recomanda cu siguranta agentia Private Broker si altor prieteni. Toate cele bune.

Ionescu Cristian, Contabil Particular

(04.04.2012)

Multumesc frumos pentru sprijinul acordat de catre Bogdan Paicu in gasirea unei garsoniere. A dat dovada de implicare, profesionalism, este un bun negociator si o prezenta placuta. Mult succes in continuare.

Mirela, Financiar BRD

(16.03.2012) Suntem foarte multumiti de colaborarea cu Bogdan Cirlan si agentia Private Broker. Bogdan a fost permanent alaturi de noi, ne-a ascultat cu atentie dorintele, a fost proactiv si a venit mereu cu propuneri si informatii utile. Desi Bogdan a organizat multiple vizionari pentru noi, primul apartament vazut a fost si cel cumparat. De aceea, suntem foarte incantati si va recomandam cu caldura serviciile acestei agentii. Multumim lui Bogdan pentru entuziasmul si dedicatia cu care s-a implicat in colaborarea cu noi.