referinte clienti.

- 157 referinte -

Gabriela Samoila, Director Consulting

(25.10.2014)

Private Broker, multumesc pentru eficienta, amabilitatea, rabdarea si profesionalismul cu care m-ati ajutat sa gasesc, in numai trei zile, locatia potrivita afacerii mele. In plus, mi-ati dat ocazia sa incep o colaborare placuta cu proprietarii, colaborare care va dura cu siguranta mult timp. ”Impreuna spre succes” vi se potriveste perfect. Va urez succes!

Viola Cavaglià, IT Manager Banking

(10.09.2014) Dear Private Broker, I am an Italian expatriate to Bucharest for working reasons and I was assisted in the search of my accomodation by your agency. In particular, I΄ve been taken care by Mr. Marius Mircea who has always showed me full availability and helped me proactively by trying always to understand my real needs and my real expectations. Marius proposed me a lot of possibilities and in a vaery record time we succeed in finding an apartment which really fits my dreams. It΄s perfectly located in respect of my working place and the city center and it΄s very comfortable. Besides this, it has to be said that Mr. Mircea has been also very effective in managing the relationship with the landlord and in succesfully finalizing all bureaucratic practices necessary to complete my settlement. Due to all these reasons I really can say I am fully satisfied with the assistance I received by Privat Broker in the person of Mr. Marius Mircea. Thank you very Much! Best regards. Viola

Mocanu Ionel, Vanzator Particular

(08.09.2014)

In sfarsit o Agentie de nota 10.... Felicitari Private Broker pentru profesionalismul de care a dat dovada..

Roxana Petrache, Specialist Marketing Particular

(01.09.2014) Dl. Bogdan Cirlan este primul expert imobiliar adevarat pe care l-am intalnit pana acum. Profesionist, serios, gata oricand sa ne ajute, am reusit cu ajutorul lui sa achizitionam rapid apartamentul pe care l-am dorit. Ii multumesc pentru experienta placuta si il recomand cu incredere pentru implicarea de care da dovada.

Cristian Neagu, Administrator Particular

(26.08.2014)

Mulţumesc, agesntiei Private Broker , super profesionista! In 3 zile am avut problema rezolvată. Recomand cu încredere.

Sava Andrei, Administrator Particular

(25.08.2014)

Recomand cu incredere Private Broker. Promptitudine si profesionalism.

Ghigea Group, Administrator Ghigea Group

(08.08.2014) Il recomandam cu incredere pe domnul Cristian Gheorghe in urma ajutorului prompt si plin de profesionalism oferit in gasirea unui spatiu adecvat nevoilor companiei si angajatilor nostri. Am apreciat seriozitatea si implicarea de care acesta a dat dovada de la momentul contactarii si pana la finalizarea documentelor.

Punguţă Alexandra, Economist Economist

(07.08.2014)

După un lung şir de vizionări şi întâlnind tot felul de agenţi imobiliari, am avut ocazia să colaborez cu Bogdan Cirlan în vederea achiziţionării unui apartament. Am fost plăcut surprinsă de implicarea, dedicaţia şi disponibilitatea sa. Am comunicat foarte bine pe tot parcursul tranzacţiei de la precontract până la semnarea contractului dând dovadă de profesionalism şi seriozitate. Cu ajutorul lui am reuşit să-mi cumpăr apartamentul pe care mi l-am dorit. Îl recomand cu încredere şi cu siguranţă voi apela la el şi pe viitor.

PADURE DANIEL, ADMINISTRATOR SC TRICOSPORT IMPEX SRL

(28.07.2014)

Recomandam Private Broker in cautarile dumneavoastra pentru proprietatea dorita. Noi suntem multumiti de calitatea serviciilor oferite si de consecventa de a ne gasi o solutie. Ce recomandare poate fi mai buna ca faptul ca noi metinem colaborarea cu Private Broker, lasandu-i liber acces la spatiile de inchiriat ale firmei noastre.

Popescu Lucia, A.s. Brd

(21.07.2014)

Nu credeam ca in domeniul imobiliare pot exista oameni de o asa calitate, seriozitate si profesionalism. Am apelat la Bogdan Cirlan dupa ce apartamentul pe care l-am avut la vanzare a mai fost la un alt agent imobiliar timp de 2 luni. Trebuie sa spun ca dupa ce am intrat in contact cu Bogdan s-a ocupat de absolut tot atat pana in momentul vanzarii cat si pana am incasat banii de la cumparator, care luase credit prima casa si a durat ceva mai mult. Cu siguranta Bogdan este persoana la care voi apela cand o sa mai am nevoie si il recomand tuturor.

H. Giani, Administrator OM Consult SRL

(21.07.2014)

Multumiri agentiei Private Broker pentru asistenta in gasirea si inchirierea spatiului comercial de care aveam nevoie. Implicarea, punctualitatea, comunicarea eficienta, seriozitatea dovedite fata de cele 2 parti implicate in tranzactie, a dus la gasirea solutiei pentru noi. Recomand cu placere!

Oprea Iuliana, BCR

(04.07.2014)

Sunt un proprietar bucuros al casei Luna 2 din Good Afternoon Residence datorita unei minunate colaborari cu Robert. Acesta cu rabdare si dedicatie ne-a indrumat si ajutat in alegerea acestei resedinte.

Cristina Ghita, Director adjunct Neves 77 Solutions

(04.06.2014)

Cu ajutorul agentiei imobiliare Private Broker, am gasit locatia ideala pentru birouri. Suntem foarte multumiti de cum a decurs intregul proces - rapid, eficient, profesionist.

LIA SAVA, BUCURESTI PROPRIETAR RECENT

(04.06.2014)

DORITI UN APARTAMENT SAU O CASA ?NU STITI CUM O PUTETI IDENTIFICA? APELATI LA BOGDAN CIRLAN !ESTE PERSOANA POTRIVITA PENTRU A OBTINE LOCUINTA DORITA.SOLICITATI-I AJUTORUL!BOGDAN CIRLAN ESTE CEL CE VA AJUTA SA GASITI CEEA CAUTATI. VI-L RECOMANDAM DIN TOATA INIMA!

BURCEA DORINA, SECRETARA IMOB INVESTMENTS

(24.05.2014)

Dorim sa multumim agentiei imobiliare Private Broker care a dat dovada de seriozitate si profesionalism si ne-a facilitat gasirea, in cel mai scurt timp, a unui chirias in cladirea pe care o detinem.