referinte clienti.

- 157 referinte -

Diana Puica,

(11.10.2013)

Multumesc mult domnisoarei Alexandrei Marin pentru daruirea si profesionalismul manifestat.

Costin Tudose, inginer Omega

(05.10.2013)

Multumim D-lui Bogdan Cirlan pentru ajutorul acordat in vanzarea apartamentului. Implicarea sa ne a scutit de mult stres si totul s-a finalizat cu succes. Recomandam cu mare caldura.

Costin Tudose, inginer Omega

(05.10.2013)

Aveam mai multe variante de case in cateva ansambluri rezidentiale insa Dl Robert Sirbu ne a convins prin profesionalismul sau, iar astazi suntem fericitii proprietari ai unei case in Good Afternoon.

Simionov Cosmina-Andreea, Eleva Liceul Teoretic Ion Creanga

(05.10.2013) Domnul Bogdan Carlan prezinta multa seriozitate si punctualitate. Este o persoana placuta si foarte sociabila. Stie sa vorbeasca cu un client,sa il respecte si sa-i satisfaca preferintele privind achizitionarea unui imobil. Vom apela din nou la dumnealui daca va mai fi necesar vreodata deoarece am fost foarte multumiti colaborand cu el. Il recomandam cu sinceritate si altor persoane.

Jasson Michaud, Founder IT

(29.09.2013)

The process from beginning to end with Robert and his team has been overall stress free and they were more than accommodating with answering all our questions, and addressing our wishes with the utmost professionalism. We currently own our first house thanks to Private Broker. Come see Good afternoon before everything is taken and say hi ;) Jasson & Laura + baby Paul

Madalin Tudorescu, GM IT

(27.09.2013) Intr-un final apoteotic am reusit finalizarea achizitiei unui imobil in complexul Good Morning. Ii multumesc lui Robert Sirbu pentru asistenta si suportul acordat precum si de intelegerea de care a dat dovada impreuna cu dezvoltatorul. Nu am colaborat cu alti agenti ai Private Broker, insa daca intreaga echipa se aseamana lui Robert, probabil ca este cea mai buna agentie imobiliara din Bucuresti si o recomand cu caldura.

Dobra Liana-Maria, Proprietar Pensionar

(19.09.2013)

Am avut de închiriat o casa in zona Pta Albă Iulia si am colaborat cu d-na Elena Marina. Colaborarea a fost foarte buna,d-na a fost foarte corecta si prompta. Mai mult ne-a ajutat pe chirias si pe mine cu consiliere si întocmirea de documente chiar si după ce am parafat intelegerea. Multumesc mult si pe viitor voi colabora cu plăcere in vanzari si inchirieri cu firma Dumneavoastra.

Dragomir Iustinian, Avocat Rompetrol

(13.09.2013) Am achizitionat o casa in complexul Good Afternoon si tin sa multumesc lui Robert pentru informatiile corect furnizate, pentru sprijin si amanilitate.Totodata vreau sa multumesc d-nei Nicoleta precum si intregii echipe care a lucrat la ridicarea casei si Mai ales la finisarea acesteia condusa de dl. Trandafir. Vreau sa va multumesc tuturor pentru profesionalism, intelegere, seriozitate, diligenta, abilitate si suport in oferirea decizilor. Mult succes in finalizarea proiectului.

Stanescu Mihai, inginer Sc Equifinance

(12.09.2013)

Am avut o experienta placuta si o colaborare fructuoasa cu D-nul Robert Sirbu in vederea achizitionarii unei locuinte in complexul Good Afternoon. Multumim in acceasi masura d-nei Nicoleta Strugaru si intregii echipe pentru sprijinul acordat. Speram ca colaboratrea sa persiste si dupa aceasta etapa. Multumim frumos si sa aveti rezultate la fel de bune.

Rodica Auger, Manager General ATLAS ROD CONSULTING

(08.08.2013) Multumim domnisoarei Elena MARINA pentru sprijinul acordat si inaltul profesionalism de care a dat dovada.

Florin Tobescu,

(08.08.2013)

Sunt multumit de serviciile de intermediere imobiliara contractate, oferite de firma prin intermediul d-rei Elena Marina. Colaborarea a fost eficienta si marcata de seriozitate. Prin urmare, pe baza experientei poprii, recomand atat firma cat si persoana. Succes in conttinuare!

Dragos Tomescu, IT Manager Konica Minolta Romania

(25.06.2013)

Recomand cu toata caldura firma Private Broker si in special pe dnul Robert Sirbu pentru inaltul profesionalism si pentru implicarea de care a dat dovada inca de la inceputul colaborarii noastre. Toate sugestiile sale au fost argumentate si au venit exact atunci cand am avut nevoie de ele, astfel incat in final am facut cea mai buna alegere pentru noi. Succes in continuare si cu siguranta voi mai apela la serviciile sale. Multumesc din suflet!

Irina, Economist CRISP

(25.06.2013) Am avut o colaborare fructuoasa cu Robert Sirbu in vederea achizitionarii unei locuinte in complexul Good Morning. De asemenea, transmitem multumiri Robertei si Nicoletei, pentru sprijinul acordat.

Bellino, Manager Geishasaloon

(18.06.2013) Thanks Miss Elena Marina for professionalism and support provided to find the desired villa for my business. Thanks and regards .

Cristina Trinca, economist

(07.05.2013)

Doresc sa multumesc pe aceasta cale domnului Marius Mircea pentru ca m-a ajutat cu mult profesionalism in achizitionarea unui imobil. A fost o placere sa colaborez cu Mircea deoarece este un bun intermediar, o persoana punctuala si care stie sa-si multumeasca clientii. Multumiri si d-lui Robert Sirbu. Daca voi mai avea nevoie de servicii imobiliare, nu voi ezita sa colaborez inca o data cu Private Broker. Succes intregii echipe!