referinte clienti.

- 157 referinte -

EDUARD PAUN, Economist Prospect Auditing

(01.05.2013)

O colaborare excelenta! Nimic de reprosat...bravo Robert!!! Iti multumesc si nu voi ezita sa apelez la tine din nou sau sa te recomand cu toata increderea.

Paula Profiriu, Project Manager OMV

(26.04.2013)

Multumesc echipei Private Broker cu care am colaborat prin Alexandra si Denisa pentru profesionalism si atitudine. Succes in continuare ! Ma bucur pentru alegerea pe care am facut-o!

Iancu Cristian, Tehnician IT

(24.04.2013)

Multumiri Private Broker.Am primit ajutor in vanzarea unei garsoniere.Profesionalism, rabdare si implicare in toate etapele vanzarii. Felicitari Private Broker. A fost singura agentie la care am apelat. Recomand cu incredere. Bafta in continuare!

Dumitru Sorin, Persoana particulara

(16.04.2013)

Multumesc domnului Bogdan pentru suportul oferit in vanzarea apartamentului . Mult succes in continuare.

Georgiana Ocnaru,

(05.04.2013)

Multumesc acum cand in sfarsit.........linistea s-a instalat si pe strada mea. Pe principiul ca tot ce optii greu, pretuiesti si este trainic, casa baiatului meu este ca un vis implinit pentru un parinte care si-a dorit sa-si porneasca copilul in viata asta in pozitie verticala, cu privirea inainte si neaparat zambind, fara povara dorintei neimplinite, a zbaterii in zadar, ci vesnic cu gandul ca este ”aparat” din doua parti: de sus de Dumnezeu si de pe pamant de parintii lui. Colaborarea cu Robert ramane de referinta: ”painea” zilnica o castiga din colaborarea cu oamenii, stiu ce vorbesc! Si Alexantrei ii multumesc fff mult! Exista si un sfat (nu am putut altfel): rigoare, sunt lucruri pentru o viata!!

Ienei Luisa, Persoana particulara

(05.04.2013)

Multumiri domnului Bogdan Cirlan pentru sprijinul pe care ni l-a acordat si pentru profesionalismul de care a dat dovada in vederea vanzarii la un pret cat mai bun a apartamentului.

Gabriela Nastase, Consilier vanzari BCR

(31.01.2013)

Multumim d-nului Robert Sirbu si companiei Private Broker pentru suportul si profesionalismul pe care ni le-au acordat in cumpararea casei noastre din Balotesti (Amurgului). Suntem foarte multumiti si incantati de noua locuinta si recomandam cu mare incredere oricui doreste o colaborare lipsita de stres si batai de cap!

Adrian si Claudia,

(24.01.2013)

Multumim dnei Nicoleta, lui Robert si intregii echipe pentru ajutorul acordat in alegerea, finisarea si contractarea casei. Ne bucuram de alegerea facuta!

Nicoleta Moise, Director Teleprecsion

(23.01.2013) Colaborarea cu Dna Elena Marina privind serviciile de inchiriere spatiu firma a fost foarte profesionala si suntem foarte multumiti de felul in care s-a raspuns solicitarilor noastre. Recomandam aceasta firma celor care vor sa apeleze la servicii de cumparare/inchiriere spatii si imobile.

Chirita Ovidiu, Inginer EDISOFT

(13.12.2012) Desi in general in vanzari dai numai de rechini, Robert nu e inca atras de Dark Side Of The Force, sper sa ramana asa .. baiat simpatic :) . In alta ordine de idei, cu dezvoltatorul (prin dna Nicoleta) am avut si sper sa am in continuare o relatie civilizata. Una peste alta sunt multumit de casa si de faptul ca nu am avut batai de cap. Recomand acest ansamblu celor care nu asculta manele si nu dau muzica tare.

Ion Emil, Decoratiuni Interioare Liber Profesionist

(13.12.2012)

Am avut placerea sa colaboram cu compania dv, prin domnul BOGDAN CIRLAN, in vederea vanzarii unui ap de 3 camere in zona Tineretului. Este un profesionist adevarat si un bun negociator. A asistat intreaga tranzactie de la precontract pana la semnarea definitiva a contractului. Recomand cu incredere.

Victor SMEU, Programator VictorSmeu.com

(13.12.2012) Colaborarea cu Bogdan Cirlan a fost una foarte ok. Ne-a ajutat de fiecare data cand a fost nevoie si a fost alaturi de noi pe intreg procesul de vanzare-cumparare. Am apreciat punctualitatea si seriozitatea cu care a tratat tranzactia.

Jacqueline LAYE, Administrator Cojac Consulting SRL

(09.12.2012) Multumiri Elenei Marina pentru eficienta, rapiditatea si solicitudinea de care a dat dovada in gasirea imobilului cautat.

Stegaru Cristina, O JW

(09.12.2012)

Suntem fericitii posesori a unei case in Complexul Good Afternoon, si as dori sa multumesc pentru colaborarea armoniasa desfasurata intre noi. Multumiri lui Robert Sirbu, Nicoletei (finisaje), lui Aniel care a facut posibile indeplinirea cerintelor noastre, Robertei pentru colaborarea cu banca, Alexandrei (Notariat), domnului Costache si tuturor celor care s-au implicat in relizarea casei noastre. Recomand cu caldura aceste constructii de la care nu se face rabat in privinta calitatii.

Elena Cucu, Finance -

(28.11.2012) Am colaborat foarte bine cu agentia Private Broker (Bogdan Cirlan). Am apreciat foarte mult minima mea implicare in tot procesul (notar, relatia cu proprietarii) si am simtit ca lucrez cu o agentie cu adevarat profesionista! Multumiri pentru tot sprijinul acordat pe parcursul celor aproape doua luni.