referinte clienti.

- 157 referinte -

Lucian Mataoanu, Channel UPC

(20.11.2012)

In calitate de nou vecin in Good Morning Residence as vrea sa multumesc lui Robert Sirbu pentru implicarea si naturaletea pe care le-a dovedit in identificarea nevoilor, prezentarea beneficiilor si gasirea celei mai bune solutii pentru mine. Colaborarea cu Private Broker si ulterior cu dezvoltatorul mi-au aratat o foarte buna comunicare intre parti nu doar in momentul deciziei de cumparare ci si pe tot parcursul dezvoltarii constructiei. Toate elementele discutate anterior au fost respectate, iar relatia cu dezvoltatorul a fost una consultativa si flexibila in toate etapele, ceea ce a transformat proiectul intr-o casa, iar aceasta relatie consultativa continua chiar si acum, desi m-am mutat de aproape 2 saptamani, iar toate lucrarile si obligatiile contractuale au fost finalizate. Multumesc inca o data si recomand cu foarte mare incredere colaborarea cu Robert, Private Broker si partenerii lor.

Dumitru Andrei, Coordonator Zdrovit Romania

(13.11.2012)

Ii multumesc lui Robert Sirbu ca m-a ajutat sa achizitionez o locuinta conform cerintelor mele. In tot acest proces de la analiza ofertei pana la semnarea contractului a dat dovada de profesionalism si de maxima implicare. Multumesc pentru sprijinul oferit.

Ovidiu Cirtina, IT

(13.11.2012)

Saptamana trecuta am finalizat procesul de achizitie a unei locuinte prin credit in complexul Good Morning Residence. Multumim lui Robert si echipei dezvoltatorului pentru suportul si asistenta acordata pe parcursul acestui proces, de la alegerea casei pana la finisaje, termen finalizare si actele necesare! Recomand!

Ionescu Marius, Achizitii Holcim Romania

(12.11.2012) Am achizitionat de curand o casa in unul din ansamblurile din Good Afternoon Am fost placut surprinsi de implicarea de care au dat dovada atat agentia (prin Robert Sirbu) cat si dezvoltatorul. Totul a decurs foarte bine, de la antecontract pana la contract. Multumim dlui Robert Sirbu pentru profesionalismului de care a dat dovada.

Beizadea Marian, Sofer Liber profesionist

(31.10.2012)

Am avut placuta placere de a colabora cu Private Broker in vederea achizitonarii unui apartament cu doua camere in zona pta Delfinului. Am fost foarte multumit de serviciile prestate dand dovada de seriozitate si profesionalism in tot ceea ce a facut. Multumesc frumos Private Broker sa o tineti tot asa!!

Ana Marin, PM National Magazin

(22.10.2012)

Promptitudine si profesionalism. Merci Private Broker :)

Mihaela T.,

(03.10.2012)

Multumiri Private Broker pentru profesionalismul de care agentii au dat dovada in rezolvarea problemelor de servici.

Ana-Maria Petre, Management P.Travel

(02.10.2012) Multumim dlui Robert Sirbu pentru profesionalismului de care a dat dovada.Va uram sa aveti cat mai multi clienti fericiti in urma gasirii casei mult dorite.

A. Alexandru, PM IT

(26.09.2012) Multumesc pentru sprijinul acordat in cumpararea unui apartament Agentiei Private Broker si in special D-lui Bogdan Cirlan pentru profesionalismul de care a dat dovada pe tot parcursul colaborarii noastre. Aportul D-lui Bogdan Cirlan a fost semnificativa atat in relatia cu proprietarul cat si cu celelalte parti implicate (notar, banca evaluator etc) astfel incat pentru mine nivelul de stres a fost minim iar tranzactia s-a finalizat in aproximativ 3 saptamani. Multumesc inca o data pentru promptitudine si seriozitate!

Monica Costea, Asistent Project Manager iPlan, The Network

(20.09.2012) Private Broker se diferentiaza in mod esential de agentiile imobiliare cu care am colaborat in trecut prin profesionalism. Fiecare interactiune cu reprezentantii agentiei de pe parcursul cele aproximativ 2 luni de vizionari mi-a dat incredere ca voi gasi o locuinta care sa indeplineasca toate criteriile mele de cautare. Procesul de cautare si de achizionare a casei s-a desfasurat total transparent fata de toate partile implicate - eu ca si cumparator, vanzator, dar si autoritatile statului. Ii multumesc lui Bogdan Cirlan pentru profesionalismul si dedicarea pe care le-a investit in aceasta colaborare si in aceasta profesie. Voi recomanda calduros agentia Private Broker tuturor cunoscutilor care au nevoie de un consilier imobiliar!

Oancea A., DSA Citibank

(29.08.2012)

Luna trecuta am achizitionat un apartament cu ajutorul lui Bogdan Paicu si spun cu ajutorul lui pentru ca am reusit sa achizitionez exact ce mi-am dorit dupa lungi experiente cu alti agenti de la ” asa zise” firme imobiliare. Colaborarea cu Bogdan nu numai ca mi-a adus apartamentul la care visam ci m-a si impresionat prin profesionalismul de care a dat dovada. Multumesc Bogdan Paicu! Multumesc Private Broker!

Vlad D., IT Metro

(07.08.2012) Am colaborat foarte bine cu domnul Bogdan Cirlan. M-a ajutat foarte mult in procesul de achizitionare a noului apartament. Ii multumesc pentru sprijinul acordat.

Iavorschi Florina, Profesor Kinetoterapeut Liber Profesionist

(24.07.2012)

La sfarsitul lunii mai am cumparat un apartament cu 3 camere in zona Dristor prin intermediul agentiei dumneavoastra. Am colaborat cu agentul desemnat pe zona respectiva si va pot spune ca am avut parte de profesionalism, experienta si implicare din partea lui . A fost o persoana care ne-a inspirat incredere de la prima intrevedere si acest aspect este foarte important pentu toti cei care achizitioneaza prima locuinta. Ne-a indrumat pas cu pas , ne-a incurajat si a fost alaturi de noi pe tot parcursul acestei etape. Datorita Private Broker am gasit apartamentul dorit , la suma disponibila, tranzactia a fost rapida chiar si prin forma de creditare bancara. Multumim Private Broker pentru interesul si disponibilitatea acordata, a fost o incantare sa colaboram cu aceasta agentie si va recomandam cu drag tuturor celor care au in plan achizitionarea unei locuinte! Bafta si tinem legatura!

Andreea Jora, Consultant EY

(17.07.2012)

In iulie 2012 am colaborat cu Private Broker pentru inchirierea unui apartament. Sunt extrem de multumita de cum a decurs procesul. Primul apartament vizionat este si cel pe care l-am inchiriat. Felul in care brokerul ne-a fost descris apartamentul a fost corect si fara ”inflorituri” iar atitudinea a fost profesionista, ceea ce ma face sa recomand agentia cu caldura tuturor celor care au nevoie de un agent imobiliar. Va multumesc si va urez toate cele bune in continuare.

Radu Sabau, Director Sucursala Libra Bank

(23.06.2012)

Am avut placerea sa colaborez cu Marius Mircea, un om de incredere, serios dar mai ales un adevarat profesionist. Nu a fost nevoie de nenumarate vizionari si negocieri interminabile. Primul apartament vazut a fost si cel pe care l-am achizitionat ulterior. O sa ne auzim cu siguranta si la urmatoarea tranzactie! Mult succes in continuare!